Bedrijven op de jachthaven

Le Boat Nederland

Le Boat bezit en beheert de grootste vloot van motorboten op de Europese binnenwateren en is daarmee de grootste bootverhuurder. Le Boat heeft één van haar vestiging op het terrein van jachthaven De Wilgenhoek. Met een grote vloot aan verhuurboten is het op en af gaan van toeristen die vanaf de jachthaven in Vinkeveen de Nederlandse wateren gaan verkennen. Kijk op de website voor meer informatie.

Jachthaven Vinkeveen
Jachthaven Vinkeveen

Wakeboardschool Vinkeveen

Op zoek naar een uitdaging? Kom bij Wakeboardschool & Flyboardschool Vinkeveen wakeboarden, wakeskaten, wakesurfen, waterskiën, monoskieën, en flyboarden op de Vinkeveense Plassen. Voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding, familiefeesten en kinderfeestjes. 7 dagen in de week geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Kijk voor meer info en boekingen op www.wakeboardschoolvinkeveen.nl.

Jachthaven Vinkeveen

Metalu Holland

Metalu Holland is leverancier van hoogwaardige alumium drijvende steigers. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Metalu Holland al tientale kilometers aan drijvende steigers geleverd. Vanuit het kantoor gevestigd op het terrein van Jachthaven de Wilgenhoek in Vinkeveen levert Metalu Holland drijvende steigers over de hele wereld. kijk op de website voor meer informatie.

Care Multimedia

Care Multimedia is een jong en dynamische bedrijf waar u terecht kunt voor hosting, webdesign, zoekmachine optimalisatie en grafische werkzaamheden. Care Multimedia is een bedrijf dat meedenkt, zodat er samen de beste oplossingen worden gevonden en de beste resultaten worden behaald. Kijk voor meer info op www.care-multimedia.nl.

Jachthaven Vinkeveen
Jachthaven Vinkeveen

GoDive Woerden

GoDive is een duikschool met een duikbassin in Harmelen waar er duikcursussen worden gegeven. De duikschool is in het bezit van een grote boot waarmee er bootduiken worden georganiseerd op de Vinkeveense plassen met als thuislocatie Jachthaven De Wilgenhoek. Voor meer informatie neem contact op met Joep van Schaick (06-54744340) of kijk op de website voor meer informatie..