Bedrijven op de jachthaven

LE BOAT NEDERLAND
Telefoonnummer: 010 213 03 52
Le Boat bezit en beheert de grootste vloot van motorboten op de Europese binnenwateren en is daarmee de grootste bootverhuurder. Le Boat heeft één van haar vestiging op het terrein van jachthaven De Wilgenhoek. Met een grote vloot aan verhuurboten is het op en af gaan van toeristen die vanaf de jachthaven in Vinkeveen de Nederlandse wateren gaan verkennen. Kijk op de website voor meer informatie.
WAKEBOARDSCHOOL VINKEVEEN
Telefoonnummer: 06 520 011 55
Op zoek naar een uitdaging? Kom bij Wakeboardschool & Flyboardschool Vinkeveen wakeboarden, wakeskaten, wakesurfen, waterskiën, monoskieën, en flyboarden op de Vinkeveense Plassen. Voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding, familiefeesten en kinderfeestjes. 7 dagen in de week geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Kijk voor meer info en boekingen op www.wakeboardschoolvinkeveen.nl.
METALU HOLLAND
Telefoonnummer: 0294 29 18 53
Metalu Holland is leverancier van hoogwaardige alumium drijvende steigers. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Metalu Holland al tientale kilometers aan drijvende steigers geleverd. Vanuit het kantoor gevestigd op het terrein van Jachthaven de Wilgenhoek in Vinkeveen levert Metalu Holland drijvende steigers over de hele wereld. Kijk op de website voor meer informatie.
GREENJOY
Website: greenjoy.nl
Greenjoy heeft het doel om het elektrisch varen voor iedereen zo toegankelijk als mogelijk te maken. Men kan zo eenvoudig en voordelig beschikken over een unieke (en zeer ontspannen) vaarbeleving op één van de vele Greenjoy-locaties. Jachthaven de Wilgenhoek is één van deze locaties. Kijk voor meer info en om te boeken op greenjoy.nl.
GODIVE WOERDEN
Telefoonnummer: 06 547 443 40
GoDive is een duikschool met een duikbassin in Harmelen waar er duikcursussen worden gegeven. De duikschool is in het bezit van een grote boot waarmee er bootduiken worden georganiseerd op de Vinkeveense plassen met als thuislocatie Jachthaven De Wilgenhoek. Voor meer informatie neem contact op met Joep van Schaick (06-54744340) of kijk op de website voor meer informatie..