Parkeerbeleid

Haven Vinkeveen
Jachthaven Vinkeveen
Ligplaats Vinkeveen
Parkeerbeleid van jachthaven de wilgenhoek

Jachthaven De Wilgenhoek beschikt over een groot parkeerterrein. Elke huurder heeft bij één ligplaats recht op één parkeerplaats. Om ervoor te zorgen dat u altijd een parkeerplaats heeft is het terrein afgeschermd door middel van een slagboom. 

De Slagboom

Het parkeerterrein van Jachthaven de Wilgenhoek is afgeschermd met een slagboom. Als klant van de Wilgenhoek ontvangt u een digitale uitnodiging per mail van ParkingShop om een account aan te maken. Via uw eigen account kunt de kenteken(s) van uw voertuig(en) toevoegen. U kunt zoveel voertuigen toevoegen aan het systeem als u wilt. Let wel; u kunt uitsluitend maar met één voertuig per ligplaats tegelijk parkeren.

Op het moment dat u de slagboom benadert en u heeft goed voorgesorteerd, dan leest de scanner uw kenteken en krijgt u onbeperkt toegang tot het parkeerterrein. 

Kort parkeren is kosteloos

Het is mogelijk voor bezoekers om 20 minuten kosteloos te parkeren op het terrein van Jachthaven de Wilgenhoek. Dit is stelt bijvoorbeeld taxichauffeurs en postbezorgers hun werk te doen en bezoekers ook het terrein op kunnen.

Parkeerregels
  • Parkeer uw auto zodanig dat deze slechts één parkeerplek in beslag neemt.
  • Parkeer uw auto niet voor de loods.
  • Parkeer uw auto niet voor de botenlift.
  • Parkeer uw auto niet voor de ingang van de hoofdsteiger.